Extension Βλεφαρίδων

Η Ημιμόνιμη επιμήκυνση βλεφαρίδων είναι μια υπηρεσία που θα σας χαρίσει πιο μακριές, πιο πυκνές, πιο γυριστές ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΑ φυσικές βλεφαρίδες. Το αποκαλούμενο Eyelash Extention έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια καθώς το έχουν λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Το extension Βλεφαρίδων είναι ιδανικό είτε για την μόνιμα τέλεια εικόνα του βλέμματος σας  στην καθημερινότητα είτε για μια ειδική περίσταση όπως ο γάμος σας!

Οι βλεφαρίδες είναι κατασκευασμένες από φυσική τρίχα, μετάξι ή συνθετικές ίνες και είναι διαθέσιμες σε διάφορα μήκη και πάχη. Κάθε βλεφαρίδα εφαρμόζεται μία προς μία πάνω στις δικές σας βλεφαρίδες.Η κατάλληλη φροντίδα και οι έγκαιρες επισκέψεις για retouch κάθε 3 εβδομάδες περίπου θα κάνουν τα extensions βλεφαρίδων ικανά να διαρκέσουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η χρήση της μάσκαρα δεν είναι απαραίτητη, ωστόσο αν επιθυμείτε να τις κάνετε ακόμα πιο έντονες μπορείτε να χρησιμοποιείτε ειδική μάσκαρα για extension βλεφαρίδων αλλά και ειδικό πλέον ντεμακιγιάζ ματιών.

Η διάρκεια των Extensions βλεφαρίδων είναι 4 έως 8 εβδομάδες και εξαρτάται από το φυσικό κύκλο ανανέωσης των βλεφαρίδων  που διαφέρει από άτομο σε άτομο. Το retouch συνιστάται να γίνεται ιδανικά κάθε 3 εβδομάδες. Αν επιθυμείτε να αφαιρέσετε τα extensions βλεφαρίδων σας θα πρέπει να επισκεφτείτε την ειδικό για να σας κάνει την αφαίρεση.

Τεχνικές που χρησιμοποιούμε:

One By One

Πρόκειται για την πιο κλασική μέθοδο τοποθέτησης extensions, γνωστή ως One by One ή τρίχα Τρίχα. Είναι η πρώτη μέθοδος που ποτέ εφαρμόστηκε και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στις προτιμήσεις των γυναικών λόγω του φυσικού αποτελέσματος της.

Η διαδικασία που ακολουθούμε στην τεχνική One by One είναι να συγκολλούμε μία τεχνητή τρίχα από μετάξι επάνω σε μία φυσική υγιή τρίχα του βλεφάρου.

Το αποτέλεσμα που έχουμε είναι εντυπωσιακό: όμορφες, πυκνές, ελαφριές, μακριές, εύχρηστες βλεφαρίδες που ταυτόχρονα μοιάζουν απόλυτα φυσικές.

3D4D, Mega Volume

Πρόκειται για τη νεότερες τεχνικές που πλέον εφαρμόζουμε και είναι η εξέλιξη του One by One. Αγαπήθηκε τόσο γρήγορα που πλέον εκατομμύρια γυναίκες την εμπιστεύονται!
Σε αυτή την τεχνική συγκολλούμε σε κάθε φυσική και υγιή βλεφαρίδα ένα τουφάκι από 2 (2D), 3 (3D) έως και 8 (8D) ανάλαφρες βλεφαρίδες πολύ πιο λεπτές από αυτές που χρησιμοποιούμε στο οne by one .Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα μεγάλο αριθμό βλεφαρίδων σε κάθε μάτι δημιουργώντας μια βεντάλια από Volume extensions χωρίς να προκληθεί η παραμικρή βλάβη στις φυσικές βλεφαρίδες.

Express

Ιδανική επιλογή τεχνικής όταν θέλουμε υπέροχες βλεφαρίδες για σύντομο χρονικό διάστημα ή για μια ειδική περίσταση.

Τοποθετούνται πολύ γρήγορα και δεν απαιτείται Retouch.

Συχνές Ερωτήσεις

Τα extensions κρατάνε μέχρι και 3 μήνες ανάλογα με την ποιότητα που χρησιμοποιούμαι και την φροντίδα που τους δίνουμε. Οι βλεφαρίδες μας, όπως και όπου υπάρχει  τριχοφυϊα στο σώμα μας ανανεώνεται. Οπότε πέφτοντας η δική μας βλεφαρίδα πέφτει και το extension.

Στο μήνα περίπου προτείνουμε μια συντήρηση αν φυσικά επιθυμείτε να τις κρατήσετε.Στις 30 μέρες περίπου χάνεται το 30-35%.

Ναι! Όπως και πολλές πλέον γυναίκες που έχουν κάνει το extension βλεφαρίδων αναπόσπαστο κομμάτι της ομορφιάς τους. Είναι, όμως, πολύ βασικό να εμπιστευτούμε τα extensions σε μια έμπειρη τεχνίτρια που θα κάνει την τοποθέτηση με ειδική τεχνική λίγο πιο μετά από τον πόρο της φυσικής μας τρίχας προκειμένου να την αφήνει να αναπνέει.

Δεν υπάρχει  φόβος για τυχόν καταστροφή των φυσικών  βλεφαρίδων. Η τοποθέτηση των extension γίνεται με τη χρήση ειδικής κόλλας, η οποία παρόλο που είναι αρκετά ισχυρή, είναι υποαλλεργική και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Οι φυσικές τρίχες  δεν υπάρχει περίπτωση να καταστραφούν εφόσον έχουν τοποθετηθεί από έμπειρη τεχνίτρια.

Η μάσκαρα δεν είναι απαραίτητη καθώς τα extension βλεφαρίδων δίνουν χρώμα όγκο και ένταση στα μάτια σας. H προσθήκη των βλεφαρίδων είναι αρκετή για να σας δώσει το εντυπωσιακό βλέμμα που χρειάζεστε. Ωστόσο, αν επιθυμείτε να κάνετε χρήση μάσκαρας, μπορείτε χωρίς κανένα περιορισμό, αρκεί να μην είναι αδιάβροχη και η αφαίρεση της να γίνεται με ειδικά lash extension shampoo.

Το νερό δεν επηρεάζει τα extensions επομένως μη διστάζετε να πλένετε το πρόσωπο σας και να το χρησιμοποιείτε άφοβα! Αντιθέτως, διώχνει τη βρωμιά που κρατάνε οι φυσικές βλεφαρίδες με σκοπό να προστατέψουν τα μάτια, και ως εκ τούτου βοηθάει τα extensions να παραμένουν καθαρά και όμορφα με μεγαλύτερη διάρκεια.

Χρειάζεται μόνο ιδιαίτερη προσοχή το πρώτο 24ωρο της τοποθέτησης τους  όπου ισχυροποιείται το δέσιμο της κόλλας με την φυσική βλεφαρίδα.

Mην χρησιμοποιείτε αδιάβροχη μάσκαρα

Χρησιμοποιήστε oil Free προιόντα για το ντεμακιγιάζ

Μην τρίβετε πολύ δυνατά τα μάτια σας

Μη χρησιμοποιείται νερό για τις πρώτες 48 ώρες

Απολαύστε την νέα σας icona!

Please follow and like us: