Ημιμόνιμο μακιγιάζ

Τι είναι το Ημιμόνιμο μακιγιάζ

Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ ή αλλιώς μικροχρωμάτωση είναι μια τεχνική που με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος, μικρο-εμφυτεύουμαι υποαλλεργικές  χρωστικές στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος.

Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ γίνεται με σκοπό να διορθώσει, να τροποποιήσει, να βελτιώσει και εν τέλει να επιφέρει ισορροπία σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.

Οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται στο Icona Permanent Beauty είναι ασφαλής, ελεγμένες με όλες τις άδειες και πιστοποιήσεις από την Ευρωπαική Ένωση.

Είναι κυρίως ορυκτά παράγωγα και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μένουν για πάντα στο δέρμα όπως το τατουάζ.

Με τη φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, το ημιμόνιμο μακιγιάζ ξεθωριάζει σταδιακά σε 2 με 3 χρόνια.

Η τέχνη του ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι μια μοναδική υπηρεσία ομορφιάς γιατί τονίζει τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας, διορθώνει τυχόν ατέλειες, δίνει χρώμα φρεσκάδα στο πρόσωπο και μας απαλλάσει από το καθημερινό μακιγιάζ.

Ημιμόνιμο μακιγιάζΣε ποιούς απευθύνεται

Απευθύνεται σε όσους:

Έχουν αραιά, δυσανάλογα ή άτονα φρύδια

Επιθυμούν να διορθώσουν μια ατέλεια

Να καλύψουν μια ουλή ή λεύκη στο σώμα τους

Θέλουν να τονίσουν το βλέμμα τους ή το σχήμα των χειλιών τους

Γυμνάζονται, ιδρώνουν συχνά και δεν μπορούν να κρατήσουν το κλασσικό μακιγιάζ

Αισθητικές Εφαρμογές του ΗΜΜ

Σχεδιασμός ή τονισμός φρυδιών

Eyeliner, Lashliner

Σκιές στα βλέφαρα

Ζωγράφισμα ψεύτικων βλεφαρίδων

Περίγραμμα και γέμισμα χειλιών

Διόρθωση ασυμμετριών ή δυσχρωμιών στα χείλη

Ψεύτικες ελιές ή φακίδες

Ημιμόνιμα σχέδια τατουάζ

Ιατρικές Εφαρμογές του ΗΜΜ

Σχεδιασμός ή τονισμός Θηλής και θηλαίας Άλω

Κάλυψη κενών στα μαλλιά – Scalp micropigmentation

Κάλυψη μετεγχειρητικών ουλών , ραγάδων, λεύκης

Δημιουργία Βλεφαρίδων σε αλμπινισμό

Δημιουργία τριχών σε αλωπεκιάσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Το ΗΜΜ γίνεται σχετικά επιφανειακά άρα και ο τραυματισμός είναι επιφανειακός καθώς επίσης και η διαδικασία επούλωσης. Στο Icona Permanent Beauty χρησιμοποιούμαι μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που τραυματίζουν το δέρμα ελάχιστα και έχουν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας! Αν η τεχνίτρια είναι άπειρη κα η έγχυση της χρωστικής γίνει σε μεγαλύτερο βάθος, τότε θα πονάει λίγο περισσότερο και ο πόνος και η εξέλιξη της τελικής απόχρωσης διαφορετική.

Ο χρόνος που απαιτείται για την εφαρμογή εξαρτάται από την περιοχή που εφαρμόζουμε το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τις ανάγκες του καθενός. Συνήθως κυμαίνεται από 2 – 2,5 ώρες.

Συνήθως όχι. Ο πόνος  όπως γνωρίζουμε όμως είναι κάτι τελείως υποκειμενικό.

Στο Icona Permanent Beauty ο δερμογράφος που χρησιμοποιούμαι είναι ο λιγότερο τραυματικός που υπάρχει.

Επιπλέον χρησιμοποιούμαι  αναισθητική κρέμα και καταπραϋντικά προϊόντα, γι’ αυτό και ο χρόνος αποκατάστασης είναι πολύ σύντομος.

Συνήθως δύο. Στην πρώτη Εφαρμογή έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό του τελικού αποτελέσματος. Σε 1 μήνα περίπου γίνεται το επαναληπτικό όπου συνήθως συμπληρώνουμε χρωστική και κάνουμε τις όποιες πιθανές μικροδιορθώσεις καθώς ένα ποσοστό του χρώματος μπορεί να έχει απορροφηθεί.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει διάρκεια περίπου 3 χρόνια. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ο τύπος του δέρματος, σε ποια ηλικία βρίσκεται ο πελάτης  και κατά πόσο καλά θα το φροντίσει στη συνέχεια. Ο χειρότερος εχθρός για το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ο ήλιος γιατί το αποχρωματίζει πιο γρήγορα.

Όχι, διότι οι χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλής και ελεγμένες με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Όχι. Η έγχυση της χρωστικής ουσίας γίνεται πιο επιφανειακά από τη ρίζα της τρίχας της βλεφαρίδας ή των φρυδιών. Επομένως ,το ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν πρόκειται να αποτριχώσει αλλά ούτε και το αντίθετο (τριχοφυία) τα φρύδια ή τις βλεφαρίδες.

Please follow and like us: